JURI
Αυγά γεμιστά

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αυγά σε αρκετό αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.

Τα τοποθετούμε σε κρύο νερό με πάγο για 5 λεπτά.

Τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τον κρόκο.

Παράλληλα ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ.

Λιώνουμε τους κρόκους με ένα πιρούνι και τους προσθέτουμε στο μπολ.

Γεμίζουμε τα αυγά με το μίγμα, πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και σερβίρουμε.

Υλικά 

6 αυγά

100 gr μουστάρδα Maille Dijonnaise

30 ml λάδι τρούφας

30 ml ξύδι από λευκό κρασί ή λευκό μπαλσαμικο

50 gr εσαλότ ψιλοκομμένο

Tokaratsi

1 κουταλάκι του τσαγιού καπνιστή πάπρικα

1/4 μάτσο σιμπουλέτ ψιλοκομμένο

1/4 μάτσο μαϊντανό μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένο

Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο