JURI
Στήθος κοτόπουλο στον ατμό με σάλτσα μουστάρδα

Εκτέλεση

Αλατίζουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε στον ατμό για περίπου 15 λεπτά.

Μόλις είναι σχεδόν έτοιμες τοποθετούμε από πάνω τα στήθη κοτόπουλο που έχουμε αρτύσει και ψήνουμε για αλλά 15 λεπτά (ανάλογα με το πάχος του φιλέτου).

Για τη σάλτσα ζεσταίνουμε το ζωμό σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε, τα αρωματικά και τη μουστάρδα Maille. Ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα αυγοδάρτη. Η σάλτσα είναι αρκετά δυνατή και είναι πιθανόν να είναι περισσότερη σε ποσότητα από ότι χρειαζόμαστε. Κρατείστε αυτή που θα περισσέψει για μελλοντική χρήση. Πηγαίνει ωραία και με ψάρι.

Τοποθετούμε τα φιλέτα σε 4 πιάτα. Μεταφέρουμε τις πατάτες σε ένα μπολ και τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο. Προσαρμόζουμε το αλατοπίπερο και σερβίρουμε με το φιλέτο.

Σερβίρουμε τη σάλτσα δίπλα σε μία σαλτσιέρα.

Υλικά

4 στήθη κότας 200 gr το κάθε ένα

600 gr baby πατάτες κομμένες στη μέση

100 gr μουστάρδα Maille Wholegrain

300 gr ζωμός κότας δυνατός

1/2 ματσάκι μυρώνι ψιλοκομμένα

1/2 ματσάκι εστραγκόν σε φυλλαράκια ψιλοκομμένα

1/4 ματσάκι σιμπουλέτ

Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο