JURI
Κοτόπουλο τίκα μασάλα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε ολα τα υλικα για τη μαρινάδα.

Μαρινάρουμε τα κοτόπουλα για 3 ώρες.

Στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας, λαδώνουμε και ψήνουμε στο bbq.

Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.

Υλικά

1 σκελίδα σκόρδο

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο

25 ml ελαιόλαδο

Ξύσμα από 2 λεμόνια

100 ml ξινόγαλα

1 κουταλιά της σούπας κύμινο

1 κουταλιά της σούπας garam masala

1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά (turmeric)

300 gr στραγγιστό γιαούρτι

50 gr μουστάρδα Maille Wholegrain

4 στήθη κοτόπουλο χτυπημένα για να έχουν το ίδιο πάχος παντού

ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο