JURI
Σαλάτα με φαρφάλες τοματίνια και κάρυ

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή τα σουρώνουμε και τα παγώνουμε κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Στεγνώνουμε τα ζυμαρικά.

Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το λεμόνι και το κάρυ.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ προσαρμόζουμε το αλάτι και σερβίρουμε.

Υλικά

1 πακέτο φαρφάλες

150 gr καρότο κομμένο σε κυβάκια (5mm) και μπλανσαρισμένο για 1 λεπτό

200 gr κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκια του ιδίου μεγέθους

200 gr φασολάκια κομμένα στα 6, μπλανσαρισμένα 2 λεπτά

150 gr πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κυβάκια του ιδίου μεγέθους

150 gr πιπεριές κέρατο γλυκές κομμένες κυβάκια του ιδίου μεγέθους

200 gr ντοματίνια κομμένα στη μέση

250 gr μαγιονέζα Maille

1 κουταλιά της σούπας κάρυ

30 ml χυμός λεμονιού

½  μάτσο μαϊντανό

½ μάτσο κόλιανδρο

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι