JURI
Roast beef σε κριτσίνια με κρέμα μουστάρδας

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τη μπριζόλα σε πολύ δυνατή φωτιά για να πάρει χρωμα και μετά τη ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου για περιπου 6-7 λεπτά μέχρι ενα θερμόμετρο δείξει οτι η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος είναι στους 60 βαθμούς κελσίου.

Κρυώνουμε το φιλέτο και μετά το βουτάμε μέσα στο πιπέρι και στο κολίανδρο.

Το σοτάρουμε σε πολύ δυνατό τηγάνι ισα για να ψηθεί το πιπέρι και το κολίανδρο.

Αφου κρυώσει ξανά το κόβουμε σε λεπτές φέτες και το τυλίγουμε γύρω από τα κριτσίνια.

Για τη κρέμα ανακατεύουμε καλά τη μουστάρδα με τη μαγιονέζα. Βάζουμε μία γραμμούλα κρέμας πάνω στο φιλέτο.

Υλικά

1 κομμάτι μπριζόλα μοσχαρίσια γύρω στα 500-600 gr

ελαίολαδο

Κριτσινια λεπτά

2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Maille Dijon Originale

3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

Πιπέρι μαύρο σπασμένο

Κολιάνδρο σε κόκκους σπασμένο