JURI
Μπακαλιάρος με καρύδα και μουστάρδα

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε 4 φύλλα από αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε τα φιλέτα στη μέση.
Καρυκεύουμε με το αλάτι και το πιπέρι.
Πλένουμε τα μοσχολέμονα και τα κόβουμε σε φέτες. Τοποθετούμε 3 φέτες επάνω από κάθε φιλέτο.
Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο εντελώς γύρω από τον μπακαλιάρο για να μην φεύγει ο ατμός.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC και ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά.
Στο μεταξύ, προετοιμάζουμε την σως αναμιγνύοντας σε ένα μικρό κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος μαζί με τη μουστάρδα, το γάλα καρύδας και το κρασί σε χαμηλή φωτιά.
Περιχύνουμε την σως πάνω στον μπακαλιάρο και σερβίρουμε με βρασμένο κουνουπίδι.

 

Υλικά (για 4 άτομα) 
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά, Μαγειρέματος: 20 λεπτά

4 φιλέτα μπακαλιάρου
2 μοσχολέμονα (limes)
Χοντρό αλάτι
Πιπέρι
150 ml κρέμα γάλακτος
100 ml γάλα καρύδας
2 κ.σ. μουστάρδα Maille Dijon Originale
2 κ.σ. λευκό κρασί