JURI
Μπρουσκέτα με μανούρι & λούντζα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και τη χτυπάμε σε ένα multi μαζί με το μανούρι για 1 λεπτό. Το αφήνουμε να κρυώσει.

Ψήνουμε τις μπορουσκέτες και από τις 2 μεριές στο γκριλ.

Τις αλείφουμε με τη κρέμα, το μανούρι, μετά με τη μουστάρδα Maille και μετά βάζουμε πάνω από κάθε μπρουσκέτα 2 φέτες λούντζα.

Υλικά

12 μικρές μπρουσκέτες από χωριάτικο ψωμί

200 gr μανούρι

80 gr κρέμα γάλακτος

24 λεπτές φέτες λούντζα Τήνου ή Μυκόνου

60 gr μουστάρδα Maille au Miel